ULCHE


HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) е последната и най-актуална тенденция в неинвазивната естетична медицина. Ulche е високо технологичен медицински продукт на корейската компания BISON.

Източник: HIFU (High Intensity Focused Ultrasound)

Показания:

  • Lifting
  • Tightening
  • Wrincle Improvement
  • Collagen Rejuvenation
  • Body Slimming
  • Double chin

⤋ СВАЛИ Ulcheброшура

Следвайки световните тенденции в естетичната индустрия Лайтсистемс заложи именно на този продукт за безоперативен лифтинг поради някои от безспорните му предимства:

1. Голям набор от накрайници за работа по лицето и тялото. Това позволява да използвате пълните възможности на технологията само с един апарат и няколко накрайника.

2. Уникален 6mm накрайник с фибри предназначен специално за борба с целулит и състояния след липосукция с уплътнявания и неравности по кожата.

3. Малък, лек и подходящ за пренос между различните ви кабинети и същевременно окомплектован с количка за да е удобен за използване и да изглежда стилно в кабинета ви!

4. Разумна цена на консуматива – защо да плащате 1/3 от цената на процедурата като консуматив когато можете да плащате доста по-малко.

5. Лесен за използване интуитивен софтуер с автоматично разпознаване на накрайника и база данни за клиентите ви.

Технология:

Технологията далеч не е нова и се използва от години за различни медицински приложения включително в естетичната хирургия за липосукция, в урологията за разбиване на бъбречни камъни и третиране на тумори. Апаратите се базират на фокусиран в определена точка Ултразвук (подобно на фокусирането на светлинните лъчи от лупа). Дебюта и в естетичната медицина започва с Американско-Израелската компания, която стартира с използването и за селективно премахване на мастни натрупвания по тялото. С прецизиране на технологията започват и разработки за работа по лицето. Тук пионер отново са Американците, които създават актуален и до днес продукт в САЩ. Както при повечето устройства за неоперативен лифтинг и стягане на кожата въздействието е термично. В точката на фокус се достигат 65 до 70 С което предизвиква зона на микрокоагулация и задейства синтеза на колаген и еластин в зоната, това води до лифтинг ефект. Предимствата са, че зоната на загряване е в определена точка, там където е желана без да се засяга повърхността на кожата. Друго предимство е дълбочината на въздействие и достигането на известния като SMAS (Superficial muscular aponeurotic system) повърхностен мускулен апоневротичен слой. Това е термин добре известен в Пластичната хирургия и по малко в дерматологията, поне до скоро. Слоят представлява връзката между подкожните мускули и кожата върху тях и подобно на рамка е отговорен за стуркурата, формата и състоянието на кожата. От него зависят мимическите бръчки увисванията и всички дефекти които се стреми да тушира съвременната естетична медицина. Достигането му е ключово за дълготрайното въздейстиве на процедурите и е голямата сила на HIFU технологията.

За какво да внимаваме и какво да търсим избирайки апарат и процедура: 

1. Качествена и прецизна изработка гарантираща добри параметри (~3J енергия) и прецизна фокусировка на накрайника

2. Разумна цена на процедурата и консуматива

3. Добре обучено медицинско лице извършващо процедурите, имайте предвид, че силата на HIFU трябва да бъде използвана прецизно защото ако процедурата не е изпълнена правилно може да предизвика СЕРИОЗНИ проблеми.

4. Сервизно гаранционно и извънгаранционно поддържане.

ПОЛУЧЕТЕ ЕКСПЕРТНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЛАЗЕРНИ АПАРАТИ И СИСТЕМИ

Допълнителна информация за лазерни апарати, анализи, статии, видеа и подробна лазерна терминология може да намерите на Експертен портал. Консултация с експерти в лазерите.