DUOGlide


DUOGLIDE от DEKA e съвременна високотехнологична система с два лазерни източника залагаща на над 30 години опит на Дека в CO2 лазерите и добавянето на втори лазерен източник 1540nm.

Разширяващ и усъвършенстващ възможностите на СО2 лазерите в посока ефикасност, безопасност, намаляване на възстановителния период и много други, DUOGLIDE е мощен и верен партньор в дерматохирургията и гинекологичната хирургия и в същото време интелигентен и прецизен избор за фини естетични терапии в най-чувствителните зони, като околочна, пери орална, вулво-вагинална и др.

Показания

Естетична дерматология – съчетаване на СО2 + 1540
• Терапии на белези от изгаряне, акне, постоперативни такива,
• Терапия на стрии
Cool peel anti-age трапии – бърз ефект за изравняване структурата и хомогенноста на кожата при фини бръчки, фотостареене и несъвършенства, разширени пори и др.
лазерен ресърфейсинг (повърхностен и по-дълбок в зависимост от целите) включително терапии насочени към хиперпигментации, дълбоки бръчки, загуба на обем и еластичност.
лазерна блефаропластика – оперативна и неоперативна

Дермато-хирургия – наличие на скенер за изпарение => нискотравматичен и лесен за употреба
аблативно премахване на келоиди и кожни образувания включително Актинична и Себорейна кератоза, Себацейни кисти и Ксантелазма, различни видове невуси, както и вирусни такива;
• възможност за безкръвна дераматохирургия
• терапии за по-бързо заздравяване на рани

Естетична гинекология:
• Терапия при атрофия и загуба на еластичност на вагиналната мукозна тъкан
• Терапия на инконтинекнция и урогенитален синдром
• Оперативна и неоперативна лазерна корекция на лабии
Депигментиращи и anti-age терапии на лабии
Mona Lisa Touch ® – патентована терапия

Гинекологична хирургия:
аблативно премахване на повърхностни образувания като кондиломи, папиломи брадавици и т.н.
Колпоскопска хирургия
• Автоматизирана лазерна конизация
ColpoScan ® – Патентована апаратура

Предимства

Гаранция от производителя – DEKA е производител на всички ключови елементи на DUOGLIDE (включително източник, софтуер, управление, скенери, апликатори и т.н.). Това гарантира максимална прецизност съчетана с изпитана от производителя техническа съвместимост на всеки един от тези елементи.
Последно поколение СО2 лазер с максимална мощност, финно софтуерно управление.
Хибридна технология СО2 + 1540 – дава огромни предимства, при дерматохиругията и гинекологичната хирургия, така и при повечето от антиейджинг терапиите.

хибридна технология

Значително по-къс възстановителен период при всички естетични терапии поради съчетаването на СО2 + 1540.
Ексклузивни технологични решения, като PSD (Pulse shape design), SmartStack и Scattered Modality, позволяват максимална ефикасност, прецизност и тотален контрол на всеки етап от терапията.
• Вградени над 100 клинични протокола улесняват терапевта и позволяват индивидуален подход плюс максимален клиничен ефект.
Прецизна и улеснена дерматохирургия, чрез апликатор за аблация Derma Scan, осигуряващ триизмерна и много бърза аблация с прецизна настройка на фокус и размер на таргетираната зона.
• Окомплектован с дерматологични и/или гинекологични сканиращи системи позволяващи множество терапии, балансиращи ефикасност при максимален контрол на потенциални странични действия.

Ръкохватки

ПРЕДИ И СЛЕД

Технически характеристики

ПОЛУЧЕТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНА ЕКСПЕРТНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЛАЗЕРА

Статии и видеа за подходящи приложения и резултати от процедури. Мнения на специалисти в лазерната физика. Задълбочено обяснение на лазерната терминология.