AGAIN PRO by DEKA


AGAIN PRO е най-мощният и високо технологичен лазерен апарат от DEKA за безболезнена и целогодишна епилация, подходящ за всички фототипове, дори фототип V.  

Надграждайки успеха на платформата AGAIN, AGAIN PRO разполага с повишени нива на мощност, несравнима скорост на работа и нови специфични импулси, които могат да третират дори най-светлите и тънки косми. Към силните му страни трябва да добавим бързината на работа, където за епилация на цял гръб са достатъчни 2 минути, а за цяло тяло до 20 минути. А големият спот от 30 мм позволява и по-дълбоко проникване на енергията и третиране дори на най-дълбоките фоликули.

AGAIN PRO притежава и мощен Nd:Yag  (Nd:Yag, (1064 nm) който работи не пряко с меланина, а с хроматофори като хемоглобин (оксихемоглобин) и прониква до 10 мм.) Това дава допълнителна ефикасност при епилация и много дерматологични приложения, като премахване на съдови лезии и голямо разнообразие от естетични приложения, включително неаблативна регенерация на кожата на всички части на тялото.

Уникална за DEKA е технологията MOVEO®, представлява контактна ръкохватка със сапфирен охлаждащ накрайник.  MOVEO® технологията драстично намалява загубата на енергия (scattering) и позволява по-дълбокото проникване. Благодарение на MOVEO®, епилацията е безболезнена и не се налага употребата на външни охлаждащи системи, много по-безопасно се работи през лятото и при пациенти с по-тъмна кожа и/или по-тъмни косми, т.е. по-добра ефикасност на терапиите, много по-малък риск от еритем и пост лазерни усложнения. А новите MOVEO® ръкохватки (MOVEO® VR; MOVEO® PL;  MOVEO® SR) разширяват значително възможностите на AGAIN PRO, при нисък риск от усложения и практически без възстановителен период.

Източник: Максимална мощност:

Alex 755 – 64J/125W*

Nd:YAG 1064 – 120J/180W

*платформата може да бъде поръчана само с Александритен източник.

Показания

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ

 • Лазерна Епилация, през цялата година и всички фототипове.
 • Бърза, безболезнена и ефикасна – необходими са 3-6 сесии за т.нар. перманентна епилация
 • Размер на спота – до 30 мм. (този голям спот освен бърза работа осигурява и по-дълбоко проникване на енергията и респективно въздейства и на по-дълбоките косми) При работа на 2,5 или 3 Hz се обработва цяло тяло за по-малко от 20 минути и цял мъжки гръб за под 2 минути.
 • Статичен режим – фини зони като лабии, горна устна, бекенбарди, зоната около учите и веждите, както и най-светлите и тънки косъмчета. (препоръчва се работа се с външно охлаждане тип Zimer)
 • MOVEO® HR (hair removal)динамичен режим обработват се зони с размер 10Х10 см, с насищане на зоната с енергия. Използва се контактен гел, а самата MOVEO® HR ръкохватка има мощно охлаждане и обезболява процедурата. В този режим могат да се обработват всички пациенти, но най-голяма добавена стойност се открива при пациентите с нисък праг на болка и тези с по-тъмна кожа и по-тъмни и дебели косми, както и през летните месеци от годината.(бързина на епилацията зона 10Х10 см. се обработва за 10 секунди)

ДЕРМАТОЛОГИЧНИ ПРИЛОЖЕНИЯ И ЕСТЕТИЧНА ДЕРМАТОЛОГИЯ

 • Естетична дерматология –  в зависимост от патологията и целите се прилага статичен режим със стандартни накрайници с размер на спота от 2,5 мм. до 30 мм. Или динамичен  MOVEO®, режим с адаптирани ръкохватки, както и комбинирани протоколи на терапия.
 • Депигментиращи терапии на старчески/соларни пигментации  лице, деколте, рамене, ръце – работят се в статичен режим или с MOVEO PL (pigmented lesions) ръкохватка;
 • Розацея и капиляри по лицето – работят се в статичен режим или с MOVEO VR (vascular lesions) ръкохватка; 
 • Капиляри по краката – работят се в статичен режим или с MOVEO VR ръкохватка;  
 • Неаблативни анти-ейдж терапии – т.нар. Скин Реджувенейшън – работи се с MOVEO SR (skin rejuvenation) ръкохватка – ефекта е уплътняване и стягане на кожата.  
 • Карбонов пилинг –  5’’ ръкохватка – за тази процедура се налага употребата на „smoke evaluator”
 • Онохомикози – гъбички по ноктите –  5’’ ръкохватка
 • Врастнали косъмчета – 5’’ ръкохватка
 • MOVEO GLO – патентована терапия – стягане на кожата, синтез на колаген, освежаване на кожата, свиване на съдовете и намаляване на зачервяванията – патентован протокол с последователна терапия с  MOVEO SR + MOVEO VR+ MOVEO PL ръкохватки. Безболезнено, без период на възстановяване, целогодишна терапия.

ПРЕДИМСТВА НА AGAIN PRO

 • Гаранция от производителя – DEKA е производител на всички ключови елементи на AGAIN PRO (включително източници, софтуер, управление, ръкохватки, апликатори и т.н.). Това гарантира максимална прецизност съчетана с изпитана от производителя техническа съвместимост на всеки един от тези елементи;
 • Бърз и ефикасен – последно поколение лазерен апарат, мощен, бърз, сигурен и с лесни протоколи за работа;
 • Най-бързата Лазерна епилация – всички фототипове, всички сезони, без болка и без еритем след епилацията, ефикасен дори за най-светлите и косъмчета, както и за най-дълбоките такива и тези които създават фоликулити;
 • MOVEO® технология – иновативни, щадящи, безопасни и едновременно ефективни терапии, без възстановителен период;
 • Иновативни дерматологични терапии благодарение на MOVEO SR, MOVEO VR и MOVEO PL ръкохватките позволява ново разгръщане на възможности през цялата година и без традиционните рискове от лазерните терапии;
 • MOVEO® GLO– нов подход в цялостната грижа за кожата на вашите пациенти;
 • Лесен за работа на терапевта и безопасен за пациента;

РЪКОХВАТКИ И АПЛИКАТОРИ

Видео – Red Touch® PRO
Видео – терапия Relive®

ИЗБРАНИ СЛУЧАИ ПРЕДИ И СЛЕД ТЕРАПИЯ

Технически характеристики

ПОЛУЧЕТЕ ДОПЪЛНИТЕЛНА ЕКСПЕРТНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЛАЗЕРА

Статии и видеа за подходящи приложения и резултати от процедури. Мнения на специалисти в лазерната физика. Задълбочено обяснение на лазерната терминология.